May

2.DÖNEM 2.YAZILI YOKLAMA TARİHLERİMİZ BELLİ OLMUŞTUR.TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ..

Nis

26/04/2024 Cuma günü 2.Dönem Veli Toplantımız yapılacaktır.Tüm velilerimizin katılımı bizler için önemlidir.

Nis

30 NİSAN 2024 Tarihinde saat:19:30'da Çukurova Belediyesi Orhan Kemal Kültür Merkezi'nde Müzik öğretmenimiz Fatih KABAKÇI ve öğrencilerimiz tarafından hazırlanan Okulumuz Gençlik Korosuna katılımınız bizleri onurlandıracaktır..

Eyl

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM İÇİN OKUL ZİYARETİ BAŞVURU TALEPLERİNİZİ LİNKTE YER ALAN BAŞVURU FORMUNU DOLDURARAK OLUŞTURABİLİRSİNİZ.

Okulumuzu üst eğitim kurumu ziyareti kapsamında ziyaret edecek okulların linkte yer alan formu doldurmaları gerekmektedir. Diğer türlü yapılan başvurular kabul edilmeyecektir. Uygunluk durumuna göre formda randevu otomatik olarak oluşturulacaktır. Randevu için link aşağıdadır. (OKUL ZİYARETLERİ 15 EKİM 2023 TARİHİ İTİBARİYLE BAŞLAYACAKTIR:)

OKUL ZİYARETLERİ İÇİN RANDEVU FORMU İÇİN TIKLAYINIZ.

Mrt

2.Dönem Sınav Tarihlerimiz yayınlanmıştır.Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz..

Mrt

18 MART.. Tarihin en büyük ve çetin savaşının yaşandığı Çanakkale Savaşı Türk tarihine damgasını vurmuş,adını tarihimize altın harflerle yazdırmıştır.Bunun önemini bilen bir nesil olarak öğrencilerimiz arasında 'ÇANAKKALE RUHU'konulu DENEME yazma yarışması düzenlenecektir.Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Mrt

2.DÖNEM 1.YAZILI Yoklama tarihlerimiz yayınlanmıştıt.Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Eyl