Tem

En çok Kazananların Okulu Olarak bu yıl da şaşırtmadık.ADANA FEN LİSESİ olarak bizlere bu gururu yaşatan başta bu başarının mimarları değerli Öğretmenlerimize,sevgili Öğrencilerimize ve kıymetli Ailelerine teşekkür ediyor,öğrencilerimize Üniversite hayatlarında başarılar diliyoruz,,.Yolunuz açık olsun gençler..

May

SAYIN KAYMAKAMIMIZ MUSTAFA YAVUZ VE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ SAYIN İZZETTİN AYDIN OKULUMUZU ZİYARET ETTİLER.

May

2022/2023 Mezunlarımızı törenle uğurluyoruz.Yarınlarımız olan Sevgili Gençlerimizi hüzün ve mutlulukla uğurlarken bundan sonraki hayatlarında kendilerine sağlık,mutluluk ve başarılar diliyoruz.

May

Evrenin sırlarını arayan AVRUPA NÜKLEER ARAŞTIRMA MERKEZİ (CERN) Gezimizi gerçekleştirdik.

Nis

Özel Eğitime gereksinim duyan bireylere yönelik toplumsal farkındalık kazandırmak amacıyla Manas Özel Eğitim Anaokulu öğrencilerini KALBİNDEKİ ENGELİ KALDIR Projesi kapsamında öğrencilerimizle buluşturduk.Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Nis

Ara

Okul sporları bünyesinde Adana Anadolu Lisesi spor salonunda yapılan Gençler Badminton İl Birinciliği Yarışmalarında kız ve erkek takımlarımız oynadıkları tüm maçları alarak Final grubuna yülseldiler.Takımlarımızı tebrik ediyor,Finalde kendilerine başarılar diliyoruz.

Ekm

Millî Eğitim Bakanlığınca öğrencilere bireyselleşmiş eğitim, öğretmenlere ise öğrencilerini izleme imkânı sunarak akademik başarılarını arttırmak, uzmanlarca filtrelenmiş içeriklerle bu alandaki ihtiyaçların giderilmesini sağlamak amacıyla hazırlanan Öğrenci - Öğretmen Destek Sistemi, Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer'in katılımıyla kamuoyuna tanıtıldı.

Ekm