Mrt

Dünyanın en zorlu sınavlarından biri olarak gösterilen Tıpta Uzmanlık Sınavı´nın (TUS) sonuçları dün açıklandı. Türkiye birincisi olan İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi öğrencisi Kurtuluş Öz, 79.6 puan alarak TUS´ta bugüne kadar alınmış en yüksek puanı elde etti

Mrt

Şbt

Adana Girişimcilik Merkezi okulumuzda merkezin tanıtımını ve merkez tarafından düzenlenen Patlat Fikrini Ön Kuluçka Programı tanıtımı yapıldı. Program, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Cazibe Merkezlerini Destekleme Programı (CMDP) kapsamında Çukurova Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen Adana Girişimcilik Merkezi (AGM) tarafından desteklenmektedir.

Şbt

AFLMUN'18 (Model Birleşmiş Milletler Konferansı) 21-23 Aralık tarihlerinde farklı okullardan yaklaşık 250 öğrencinin katılımıyla okulumuzda düzenlenmiştir.

Ara

13. Uluslararası MEB Robot Yarışmasının teması "ENDÜSTRİ 4.0", sloganı ise "Yapay Zeka" olarak belirlenmiştir. Yarışma başvurusu, 07 Ocak-22 Mart 2019 tarihleri arasında http://robot.meb.gov.tr adresinden gerçekleştirilecektir.