İbrahim Atilla CANÖZ - Okul Müdürü

1967 Yılında Adana’da doğdu ilk, orta ve lise eğitimini Adana’da tamamladı. Çukurova Üniversitesi kimya bölümünden mezun olduktan sonra, yedek subay olarak askerlik hizmetini tamamladı. Fatih Terim Lisesi ve Akkapı Endüstri Meslek Lisesinde müdür yardımcısı olarak görev yaptı. Aladağ Pınar Madencilik Lisesi, Pozantı Halk Eğitim ve Mesleki Eğitim Merkezi, Çukurova İsmail Sefa Özler Anadolu Lisesi ve Şehit Temel Cingöz Anadolu Lisesinde okul müdürü olarak görev yaptı. Eğitim yönetimi alanında yüksek lisans yaptı. 09.08.2018 tarihinden itibaren Adana Fen Lisesinde okul müdürü olarak görev yapmaktadır. Anadolu Üniversitesi İnsan Kaynakları Yönetimi ve Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi mezunudur. Çok sayıda hizmet içi eğitime yönetici ve kursiyer olarak katıldı. Evli ve 3 çocuk sahibidir.