T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ADANA / SEYHAN - Adana Fen Lisesi

AFL "giveback"

Tercih Döneminde de Öğrencilerimizi Yalnız Bırakmadık.

Okulumuz Psikolojik Danışma ve Rehberlik birimi tarafından organize edilen ve Adana Fen Liseliler Derneği'nin katkılarıyla gerçekleştirilen 'AFL giveback' etkinlikleri  4-12 Ağustos tarihleri arasında online platformlar üzerinden  gerçekleştirildi.

Tercih döneminde yer alan öğrencilerimiz ve okumuz mezunlarından ülkemizin çeşitli üniversitelerinde/bölümlerinde eğitim-öğretime devam eden ya da mezun olmuş eski öğrencilerimizi buluşturduğumuz 'AFL giveback' etkinlikleri meslek seçimi ve üniversite seçimi sürecinde oldukça ilgi gördü.

Üniversite tercih döneminde öğrencilerimizin "Hangi bölümü/üniversiteyi/şehri tercih etsem bana daha uygun olur" gibi sorularına yanıt verilen etkinlikler kapsamında  arkadaşlarımıza yardımcı olmak için aktif olarak üniversitede eğitim gören AFL mezunları/mezun olmuş çalışma hayatına atılmış AFL mezunları biraraya geldi. Bu toplantılarda üniversite/fakülte/eğitim sistemi/şehir hakkında sorularını soran öğrencilerimiz gidecekleri yerdeki üst dönemleri ile de tanışarak tercihlerini gerçekleştirdi.

Etkinliğimizi organize eden Okul Psikolojik Danışmanımız Mustafa YILDIRIM'a, Mezunlarımıza ve Adana Fen Liseliler Derneği'ne teşekkür ederiz.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 13.08.2020 - Güncelleme: 27.12.2023 14:51 - Görüntülenme: 1008
  Beğen | 2  kişi beğendi