ADANA / SEYHAN - Adana Fen Lisesi

GiveBack

Ağu

Okulumuz Psikolojik Danışmanı Mustafa YILDIRIM tarafından organize edilen, moderatörlüğünü AFL'24 Ayşe Begüm DOĞANAY'ın yaptığı AFLgiveback 2022 tamamlandı. 21 Temmuz-27 Tammuz 2022 tarihleri arasında yapılan ve 11 oturum, 56 konuk ve 506 katılımcıyla gerçekleştirilen programla öğrencilerimizin tercih sürecinde de yanındaydık.

Tem

Okulumuz Psikolojik Danışmanı Mustafa Yıldırım tarafından organize edilen ve öğrencilerimize sunduğumuz destekler arasında yer alan "AFLgiveback" programımız bu sene 21-27 Temmuz 2022 tarihleri arasında yapılacak.

Ağu

Tercih Döneminde de Öğrencilerimizi Yalnız Bırakmadık. Okulumuz Psikolojik Danışma ve Rehberlik Birimi tarafından organize edilen, Adana Fen Liseliler Derneği'nin katkılarıyla gerçekleştirilen ve YKS Tercih dönemindeki öğrencilerimizin tercihlerine yardımcı olabilmek amacıya yapmış olduğumuz "AFL giveback" 2021 destek programımız 3-12 Ağustos 2021 tarihleri arasında gerçekleştirildi.

Ağu

Tercih Döneminde de Öğrencilerimizi Yalnız Bırakmadık.

Okulumuz Psikolojik Danışma ve Rehberlik birimi tarafından organize edilen ve Adana Fen Liseliler Derneği'nin katkılarıyla gerçekleştirilen 'AFL giveback' etkinlikleri  4-12 Ağustos tarihleri arasında online platformlar üzerinden  gerçekleştirildi.